10 MAART IS MAR10 DAY!

10 MAART IS MAR10 DAY!
10 maart is een speciale dag voor Mario-fans: MAR10 Day! Om het plezier van Mario en zijn avonturen te vieren, kunnen Europese fans vanaf vandaag hun voordeel doen met een speciale gouden punten-actie en een My Nintendo-beloning ontvangen.
 
My Nintendo-gebruikers die geen genoeg krijgen van hun besnorde held kunnen voor 50 platina punten een exclusieve “Happy MAR10 DAY”-wallpaper ontvangen.
 
Voor spelers die in één van Mario’s recente Nintendo Switch-games willen duiken, is er ook een actie. Vanaf vandaag tot 10 maart 23:59 plaatselijke tijd, verdienen spelers met de aanschaf van één van onderstaande titels in de Nintendo eShop of via de website  dubbele gouden punten. De extra gouden punten worden toegevoegd binnen een week na het einde van de actie op 10 maart. 
 
Heb je altijd al eens op de foto willen gaan met Mario? Grijp dan je kans en kom langs bij Game Mania Utrecht in winkelcentrum Hoog Catharijne op MAR10 Day tussen 13:00 en 17:00 uur. De enige echte Mario zal daar aanwezig zijn voor een meet & greet!
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.