I am Setsuna komt op 3 maart naar de Switch

I am Setsuna komt op 3 maart naar de Switch

Square Enix heeft aangekondigd dat fans van klassieke JRPG gameplay I am Setsuna vanaf 3 maart kunnen ervaren op de Nintendo Switch. I am Setsuna komt beschikbaar als digitale launch-titel voor de nieuwe spelcomputer. Dit stelt zowel nieuwe als bestaande fans in staat het hartverscheurende, emotionele verhaal te beleven als nooit tevoren met de aanvulling van nieuwe features zoals ‘The Temporal Battle Arena’.

In The Temporal Battle Arena, die exclusief voor de Nintendo Switch beschikbaar komt als gratis DLC, kunnen spelers data up – en downloaden om zo te genieten van spannende gevechten tegen parties van andere spelers.

In de game volgen we het verhaal van Setsuna, een jonge, sterke vrouw met een enorme, innerlijke kracht, op haar reis vol offers om haar volk te redden. Met laagdrempelige turn based controls en unieke gameplay mechanismen; weet I am Setsuna de geliefde, nostalgische elementen van de gouden tijd van JRPG’s te combineren met de technologie van vandaag de dag. Het debuut van de volledig nieuwe Square Enix studio, Tokyo RPG Factory, brengt een emotioneel verhaal over moed en opoffering, samen met sterke art design en toffe karakterontwikkeling.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.