LEGO DC Super-Villains Season Pass onthuld

LEGO DC Super Villains

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
8.2

Sterk

LEGO DC Super-Villains Season Pass onthuld

LEGO DC Super-Villains Season Pass onthuld

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de LEGO DC Super-Villains Season Pass onthuld, goed voor extra game content, geïnspireerd op een grote hoeveelheid stripverhalen, films, live-action- en tekenfilmseries. De Season Pass bevat zes levelpakketten en vier personagepakketten, inclusief twee Aquaman Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuw Warner Bros. Pictures film, Aquaman, die op 13 december in première gaat in bioscopen door het hele land en twee Shazam! Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuwe Warner Bros. Pictures film, Shazam!, die in april 2019 in première gaat in bioscopen door het hele land.

Het DC TV Series Super Heroes-personagepakket en het DC TV Series Super-Villains-personagepakket voegen favorieten uit DC’s van Warner Bros. Television toe zoals Legends of Tomorrow, Arrow, Flash, Supergirl, en Black Lightning toe. Extra pakketten: het DC-film-personagepakket, het Batman: The Animated Series-levelpakket en het Young Justice-levelpakket, geïnspireerd op de serie van Warner Bros. Animation.

De Season Pass maakt deel uit van de LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition, die het hoofdspel bevat en biedt direct toegang tot het DC Super Villains: TV Series-personagepakket. De fysieke versie van de Deluxe-editie wordt ook geleverd met het exclusieve LEGO-minifiguurtje Lex Luthor Superman, terwijl digitale consumenten het Justice League Dark-personagepakket ontvangen, geïnspireerd op de tekenfilm Justice League Dark. De Deluxe Edition kan nu al worden besteld voor een prijs van €74,99. De Season Pass is afzonderlijk verkrijgbaar voor €14,99.

LEGO® DC Super-Villains is de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal plaatst waarin ze als hun eigen superschurk naar hartenlust kunnen spelen en creëren. Hun personage wordt het middelpunt van het verhaal, terwijl ze samenwerken met een verscheidenheid aan iconische schurken in dit hilarische en originele verhaal dat samen met DC is geschreven. LEGO DC Super-Villains is verkrijgbaar vanaf 17 oktober 2018 voor PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.