2K kondigt de beschikbaarheid aan van Sensei Wars op smartphone en tablet

2K kondigt de beschikbaarheid aan van Sensei Wars op smartphone en tablet

2K heeft vandaag aangekondigd dat Sensei Wars, een nieuwe combat strategy game die zich afspeelt in een sfeervolle, 3D Asian art-stijl, nu beschikbaar is om te downloaden op geselecteerde iPad, iPhone, iPod, iPod touch, Android, en Amazon Kindle apparaten.

Sensei Wars daagt mobiele gamers uit om over een 3D-wereld te heersen door het een bloeiend plattelandsdorp te bouwen en te verdedigen, allianties te sluiten en een leger van dodelijke soldaten te trainen om de basiskampen en middelen op andere spelers te veroveren. Elke speler begint met een onsterfelijke Sensei krijger, een veelzijdige aanvallende- en verdedigende eenheid die vaardigheden beheerst van drie verschillende vechtstijlen en gaat het gevecht aan samen met aanvullende militaire eenheden, zoals monniken, samoerai, ninjas en draken, zodra deze ontgrendeld zijn.

Bij het ontwikkelen van Sensei Wars heeft Cat Daddy Games hard gewerkt om spelelementen toe te voegen die we nog niet eerder hebben gezien, om daarnaast een ervaring te creëren waarin een uiteenlopende groep van mobiele gamers zich kan vinden en waardoor zij terug zullen blijven komen. Sensei Wars voegt een nieuwe laag van diepte en controle toe die combat-strategyfans nergens anders kunnen ervaren, van de mogelijkheid om de game te ontdekken vanuit een 360 gradenperspectief tot het bepalen van de Senseis vechtstijl.

– Harley Howe, co-studio head van Cat Daddy Games.

Voor degenen die sterkte in aantallen wensen biedt Sensei Wars dynamische coöperatieve gameplay elementen die helpen in de race naar de top van de scoreborden, door verbonden te vormen met andere spelers, versterkingen te delen en door samen te werken in gevechten.
Sensei Wars is nu gratis te downloaden in de App store, Amazon Appstore en Google Play voor geselecteerde mobiele apparaten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.