Afrojack en Call of Duty komen samen tijdens concert

Afrojack en Call of Duty komen samen tijdens concert

Vorig jaar trakteerde hij een uitverkochte Heineken Music Hall op een twee en een half uur durende solo set. Nu gaat Grammy award winnaar Afrojack een stapje verder in de Ziggo Dome: “The sky is not the limit, dus ik wil met deze show alles wat ik hiervoor heb gedaan overtreffen”.

Call of Duty: Advanced Warfare zal een grote rol spelen tijdens het concert, maar ook erna. Afrojack heeft een uniek show element ontwikkeld, waarbij de game op spectaculaire wijze tot leven komt. Na afloop van de Afrojack show vindt er een Afrojack/Call of Duty afterparty plaats waar een hondertal genodigden als eerste Call of Duty: Advanced Warfare in Nederland mogen spelen. De game wordt officieel pas op 3 november 2014 wereldwijd gereleased maar op deze avond kan de game al gespeeld worden, met óf tegen Afrojack.

De 27-jarige DJ/producer uit Spijkenisse behaalde met de singles ‘The Spark’ en ‘Ten Feet Tall’ maar liefst zes keer de platina status in Nederland. Afrojack scoort momenteel met ‘Freedom’, de vierde single van het album ‘Forget The World’, een enorme hit in de Nederlandse hitlijsten. Aan zijn album ‘Forget The World’ werkte bekende artiesten mee zoals Jared Leto (30 Seconds To Mars), Snoop Dogg en Sting.

De kaarten voor het Afrojack concert zijn bijna uitverkocht. De Afrojack/Call of Duty afterparty vindt plaats direct na afloop van het concert, van 00:00 tot 02:00 uur.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.