Alles wat Xbox aankondigde tijdens gamescom

Alles wat Xbox aankondigde tijdens gamescom

Alles wat Xbox vandaag gisteren tijdens gamescom: Forza Horizon 4, Playersunknown’s Battlegrounds, State of Decay 2 en meer.

Vanuit de stand op gamescom heeft Microsoft gisteren een speciale aflevering van Inside Xbox uitgezonden. Hierin lieten ze de fans in Duitsland en de rest van de hele wereld kennismaken met de games die volgend jaar uitkomen voor Xbox One. Ook werden er onder meer nieuwe Xbox One-bundels en -accessoires en nieuwe Xbox Game Pass-titels onthuld. Een overzicht:

Er komen acht nieuwe bundels en drie nieuwe controller-ontwerpen, inclusief de allereerste Xbox One X Special Edition-bundel: de Xbox One X Gold Rush Special Edition Battlefield V-bundel. Daarnaast kun je de Xbox draadloze controller – PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Limited Edition verwachten, evenals nieuwe camouflage- en schaduwopties voor Xbox Design Lab.

Het duurt niet lang meer voor Forza Horizon 4 uitkomt en ze hebben inmiddels meer informatie voor je over Team Adventure, het nieuwe competitieve multiplayerspeltype waarmee je als team de wereld verovert met races, games en hectische Freeroam Rushes.

Ze hebben aangekondigd dat PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) uit het Xbox-gamepreview-programma zal worden gehaald. Op 4 september 2018 krijgt de game een officiële release (1.0).

De mobiele app van Xbox Game Pass is vanaf vandaag beschikbaar als bètaversie voor geselecteerde Xbox Insiders op iOS en Android. Met de app kun je op je mobiele apparaat nieuwe games zoeken, bekijken en downloaden naar je console.

We kregen meer te zien van het langverwachte vervolg Ori and the Will of the Wisps, waarbij de nadruk lag op de nieuwe Spirit Trials.

Ook lieten ze gamers kennismaken met de gratis contentupdate voor Sea of Thieves: The Forsaken Shores. Deze derde grote update verschijnt op 19 september en speelt zich af in The Devil’s Roar, waar je te maken krijgt met gloednieuwe omgevingsgevaren, zoals vulkanen, geisers en aardbevingen.

Goed nieuws voor de liefhebbers van zombies: met het Daybreak Pack brengt Undead Labs opnieuw nieuwe content uit voor State of Decay 2.

Xbox One is nog steeds de allerbeste plek voor het spelen van de grootste blockbuster-games. Je kunt kiezen uit meer dan 220 games die speciaal zijn aangepast voor Xbox One X, de krachtigste console ter wereld. Tientallen nieuwe games van ’s werelds meest getalenteerde ontwikkelaars maken optimaal gebruik van de kracht van het platform, waaronder Fallout 76 van Bethesda, The Division 2 van Ubisoft Massive, Red Dead Redemption 2 van Rockstar Games, Kingdom Hearts 3 van Square-Enix, Devil May Cry 5 van Capcom, Battlefield V van Electronic Arts, Metro Exodus van 4A Games, Call of Duty: Black Ops IV van Activision en Shadow of the Tomb Raider van Square Enix Montreal. Veel van deze titels zijn verbeterd voor Xbox One X.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.