Ant-Man and the Wasp speelbaar in LEGO Marvel Super Heroes 2

Ant-Man and the Wasp speelbaar in LEGO Marvel Super Heroes 2

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de release aangekondigd van het personage- en levelpakket Marvels Ant-Man and the Wasp, de nieuwe DLC voor LEGO Marvel Super Heroes 2. Het pakket, verkrijgbaar voor €2,99, voegt een level en personages geïnspireerd op de klassieke stripverhalen toe, ter gelegenheid van de nieuwe film van Marvel Studios: Ant-Man and the Wasp, die te zien is in de bioscoop vanaf 18 juli.

In het gloednieuwe, originele level vol actie komen Ant-Man en de Wasp terecht in het verlaten onderzoekslaboratorium van Hank Pym. Daar smeedt zijn oude tegenstander Egghead een duivels plan. Spelers nemen het in een onvergetelijk avontuur op tegen de handlangers van Egghead en een enorme kippenrobot. De nieuwe vrij te spelen personages Ant-Man (Ant-Man and the Wasp), Wasp (Hope van Dyne), Egghead, Crossfire, Stinger (Cassie Lang), The Human Fly, Giant-Man (Raz Malhotra) en Ghost worden aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van het basisspel toegevoegd.

LEGO Marvel Super Heroes 2 is een nieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO Marvel Super Heroes. Deze originele, vertakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert je naar een kosmische strijd op talloze Marvel-locaties uit de tijd en ruimte in de fantastische open wereld van Chronopolis. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGO®-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

Het Ant-Man and the Wasp-personage- en levelpakket is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, welke zes levelpakketten en vier personagepakketten bevat, inclusief alle eerder uitgegeven content van Marvel’s Guardians of the Galaxy: Vol. 2 karakter- en levelpakket, Marvel’s Black Panther karakterpakket, Infinity War karakter- en levelpakket, Cloak en Dagger en de Kampioenen karakterpakket, Geen tijd meer karakterpakket en Agenten van Atlas (Avengers Forever) karakterpakket. De Season Pass is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €14,99 of als onderdeel van de LEGO Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.