Assassin’s Creed: Origins in ontwikkeling?

Assassin’s Creed: Origins

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

7

User Avg

Assassin’s Creed: Origins in ontwikkeling?

Assassin’s Creed: Origins in ontwikkeling?

Niets is zeker. Net zoals de ontwikkeling van de volgende Assassin’s Creed. Waar eerder berichten verschenen over ‘Assassin’s Creed Empire’, zegt een gebruiker op Reddit nu informatie te hebben dat dit helemaal niet klopt. De volgende game in de serie zou ‘Assassin’s Creed: Origins’ gaan heten en de speler terug moeten nemen naar de eerste Assassin’s in Egypte en Griekenland. De game moet de meest uitgebreide worden in de franchise, twee hoofdrolspelers hebben en qua gamewereld vergelijkbaar zijn met Skyrim.

Niets is zeker. Dus neem dit nog even met een korreltje zout. Aan de andere kant, over een maandje gaat de E3 van start. Ubisoft gaat vast en zeker weer een persconferentie houden. Dit zou een fantastische game zijn om daar te tonen, toch?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.