Atari kondigt RollerCoaster Tycoon Touch aan

Atari kondigt RollerCoaster Tycoon Touch aan

Atari heeft de ontwikkeling van RollerCoaster Tycoon Touch aangekondigd, de nieuwste titel in de populaire RollerCoaster Tycoon franchise en zal binnenkort beschikbaar zijn via de App Store voor iPhone, iPad en iPod en via Google Play voor alle Android apparaten. Na het succes van RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, waar er meer dan 17 miljoen van zijn gedownload en er wereldwijd 295 miljoen sessies op zijn gespeeld, komt nu het volgende deel in de RCT-serie, waar spelers voor het eerst volledig in 3D hun meest geweldige parkcreaties kunnen ontwerpen, aanpassen en delen met vrienden over de hele wereld.

Vanaf vandaag is RollerCoaster Tycoon Touch tijdelijk vooraf beschikbaar in de App Store in Nederland en Nieuw-Zeeland, voorafgaande aan de wereldwijde release. Om de app te downloaden ga je naar deze pagina. Fred Chesnais, Chief Executive Officer van Atari:

We zijn hard aan het werk om een leuke, aantrekkelijke en innovatieve opvolger van RollerCoaster Tycoon 4 Mobile te ontwikkelen en kunnen niet wachten om onze nieuwste game met onze fans over de hele wereld te delen. Door samen te werken met Nvizzio om RollerCoaster Tycoon Touch te creëren, kunnen we gebruik maken van hun expertise in het ontwerpen van geweldige simulatie-games, waar spelers optimaal van profiteren, omdat ze RCT op een compleet nieuwe manier beleven.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.