Bandai Namco kondigt Divinity: Original Sin 2 aan voor Xbox One

Bandai Namco kondigt Divinity: Original Sin 2 aan voor Xbox One

Bandai Namco kondigt aan dat Xbox One-spelers binnenkort kunnen genieten van Divinity: Original Sin 2, de bekroonde, singleplayer en co-op multiplayer fantasy RPG. Vanaf 16 mei is het namelijk mogelijk om via Xbox Game Preview gratis toegang te krijgen tot de eerste drie uren van de game. Spelers kunnen het eerste hoofdstuk vrijspelen (ongeveer 20 uur aan avontuur) door de game te kopen en hun avontuur voort te zetten na de release in augustus. Swen Vincke, oprichter van Larian Studios, legt uit:

We hebben hard gewerkt om Divinity: Original Sin 2 na de lancering nog beter te maken en dankzij Xbox Game Preview kunnen we de lat nog hoger leggen. We hopen door feedback te ontvangen van de spelers om van D:OS 2 – Definitive Edition een van de beste RPG-ervaringen ooit te maken. De aanpassingen en toevoegingen in de Definitive Edition nemen 45 bladzijden in beslag, dus eigenaars van Divinity: Original Sin zullen hier ook van mee kunnen genieten.

De Xbox One- en PS4-versies van Divinity: Original Sin 2 verschijnen zowel fysiek als digitaal in augustus.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.