Batman: Arkham Knight krijgt nieuwe trailer

Batman: Arkham Knight krijgt nieuwe trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment geven vandaag de nieuwste video vrij van Batman: Arkham Knight. The Official Batman: Arkham Knight Trailer – “Gotham is Mine” geeft een betere kijk op een aantal meest beruchte superschurken uit het verhaal. Scarecrow verenigt de Rogues Gallery met Two-Face, The Penguin, Riddler, Arkham Knight, Harley Quinn en Poison Ivy. Samen brengen ze regelrechte oorlog wanneer ze de Dark Knight proberen neer te halen en Gotham City willen claimen.
Batman: Arkham Knight brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Met de game introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan. Batman: Arkham Knight is vanaf 2 juni 2015 exclusief beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.