Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition komt naar consoles en PC

Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition komt naar consoles en PC

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition aan voor PlayStation 3, Xbox 360, Wii U en PC. De game wordt ontwikkeld door Armature Studio, hetzelfde team achter Batman: Arkham Origins Blackgate voor handheld en biedt dezelfde dynamische verhaallijn en gameplay, nu in high-definition. Fans kunnen de game vanaf 2 april kopen via PlayStation Network, Xbox LIVE Marketplace, Nintendo eShop en Steam voor €19,99.
Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition, tot nu toe alleen beschikbaar voor PlayStation Vita en de Nintendo 3DS, brengt de content van Batman: Arkham Origins Blackgate op console en PC met verbeterde high-definition 2.5-D graphics, een nieuw map & hint systeem voor betere navigatie en ‘objective tracking’, 5.1 surround sound en een volledig gesproken verhaallijn. In aanvulling op de eerder verschenen kostuums krijgen spelers een exclusieve Zero Year Batsuit skin, wanneer ze zich registreren voor of zich inloggen met een Warner Bros. ID (WBID) account.

Nadat er verschillende rellen, aangewakkerd door bendes, plaatsvinden binnen de muren van Blackgate Prison, wordt de hulp van Batman ingeroepen om de orde te herstellen en een einde te maken aan de rellen, voordat de chaos uitbreekt. Naarmate het verhaal vordert, verkennen spelers de penitentiaire inrichting op een afgelegen eiland en ontdekken ze wat voorgevallen is na de gebeurtenissen in Batman: Arkham Origins en komen ze meer details te weten over het verleden van de Dark Knight.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.