Batman: Arkham Origins Deathstroke Challenge Pack en gameplay trailer vrijgegeven

Batman: Arkham Origins Deathstroke Challenge Pack en gameplay trailer vrijgegeven

Warner Bros. Interactive Entertainment geeft vandaag een video vol actie vrij voor Batman: Arkham Origins met gameplay van de speelbare Deathstroke challenge pack, inclusief een sneak peak van de “100-to-1” gameplay modus. De Deathstroke challenge pack, beschikbaar voor iedereen die de game gaat pre-orderen voor PlayStation 3, Xbox 360, Wii U of PC, bevat een volledig speelbaar Deathstroke personage, twee exclusieve challenge maps en drie unieke Deathstroke skins.

Batman: Arkham Origins, ontwikkeld door WB Games Montréal, bevat de uitgebreide stad Gotham City en introduceert een originele verhaallijn die zich enkele jaren voor Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City afspeelt. De game speelt zich af vóór de opkomst van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen en toont een jonge en onervaren Batman die geconfronteerd wordt met een allesbepalend moment in zijn vroege carrière als misdaadbestrijder, waarmee hij de weg inslaat om the Dark Knight te worden. Naarmate het verhaal zich verder ontrafelt zullen spelers vele belangrijke personages voor het eerst ontmoeten en daarmee essentiële relaties aangaan.

Batman: Arkham Origins is de nieuwste game in de blockbuster Batman: Arkham videogame franchise en is op 25 oktober 2013 beschikbaar. Batman: Arkham Origins Blackgate is de handheld versie, ontwikkeld door Armature Studio, en is op 25 oktober 2013 beschikbaar voor de Nintendo 3DS en PlayStation Vita.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.