Batman: Arkham Origins – making of Copperhead video

Batman: Arkham Origins – making of Copperhead video

Vandaag onthult Warner Bros. Interactive Entertainment een nieuwe video voor Batman: Arkham Origins – met een speciaal kijkje achter de schermen bij de introductie van Copperhead in de game. Er is een premie uitgeloofd voor het uitleveren van Batman en Copperhead is een van de moordenaars die daarop uit is. Copperhead is behendig, giftig en uiteindelijk een van de grootste bedreigingen voor the Dark Knight. Deze video laat het uitgebreide motion capture proces zien die Copperhead tot leven brengt in Batman: Arkham Origins. De video bevat commentaar van de Cinematic Director en Stunt Coördinator.
Batman: Arkham Origins, ontwikkeld door WB Games Montréal, bevat de uitgebreide stad Gotham City en introduceert een originele verhaallijn die zich enkele jaren voor Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City afspeelt. De game speelt zich af vóór de opkomst van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen en toont een jonge en onervaren Batman die geconfronteerd wordt met een allesbepalend moment in zijn vroege carrière als misdaadbestrijder, waarmee hij de weg inslaat om the Dark Knight te worden. Naarmate het verhaal zich verder ontrafelt zullen spelers vele belangrijke personages voor het eerst ontmoeten en daarmee essentiële relaties aangaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.