Battle of Jakku brengt twee nieuwe maps en nieuwe gamemode

Battle of Jakku brengt twee nieuwe maps en nieuwe gamemode

The Battle of Jakku zal de eerste (gratis) DLC zijn voor Star Wars: Battlefront. Dat we twee gratis maps kregen, dat wisten we al. Maar EA en DICE hebben nu wat meer details gegeven over de DLC. Allereerst is daar een nieuwe spelmode: Turning Point. Turning Point is een uitgebreide Star Wars Battlefront-spelmodus voor 40 spelers, die is inbegrepen in The Battle of Jakku. Nadat de rebellen zijn gespawnd, moeten ze drie controleposten van de Imperial troepen vinden en een van deze posten proberen te veroveren. De klok tikt, maar als de rebellen een post veroveren, komt er extra tijd bij en kunnen er nieuwe controleposten worden veroverd. Na deze steeds sterkere checkpoints volgt het ultieme doel: de basis van de Empire waar de eindstrijd plaatsvindt.

Daarnaast zijn er dus twee nieuwe maps. De eerste gratis map die we krijgen is Graveyard of Giants, en zal speelbaar zijn in Supremacy, Walker Assault, Fighter Squadron en de nieuwe mode Turning Point. De andere maps is Goazan Badalands en is speelbaar in Blast, Drop Zone, Droid Run, Cargo, Hero Hunt en Heroes vs. Villains.

The Battle of Jakku DLC is gratis voor iedereen. Heb je Battlefront gepre-ordered, dan kun je op 1 december aan de slag op Jakku. Voor alle andere spelers is de DLC op 8 december beschikbaar.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.