Battlefield 1 Apocalypse nu verkrijgbaar voor Premium Pass-leden

Battlefield 1

PC PlayStation 4 Xbox One

Battlefield 1 Apocalypse nu verkrijgbaar voor Premium Pass-leden

Battlefield 1 Apocalypse nu verkrijgbaar voor Premium Pass-leden

Baan je een weg uit een impasse waarbij geallieerden en centrale mogendheden onafgebroken met elkaar in botsing zijn gekomen, zonder dat het einde in zicht is geweest. In Battlefield 1 Apocalypse, dat nu verkrijgbaar is voor Premium Pass-leden, kunnen spelers de hevigste en beruchtste gevechten van de Eerste Wereldoorlog beleven. Op drie nieuwe grondmaps kunnen spelers zich een weg banen door het verwoeste platteland van België in Passchendaele, vechten in de bergloopgraven bij de Isonzo-rivier terwijl Oostenrijk-Hongarije het opneemt tegen het Italiaanse leger in Caporetto, of spawnen in de met spervuur gevulde tarwevelden nabij de Somme.

In de gloednieuwe Air Assault-modus kunnen spelers de tegenstander als zeer behendige Britse en Duitse piloten te slim af zijn in epische luchtgevechten op nieuwe lucht-maps tussen de besneeuwde bergtoppen van Razor’s Edge of hoog boven de Britse hoofdstad in London Calling. Het spelersarsenaal kan ook worden uitgebreid met nieuwe meleewapens en gadgets, inclusief de brute meat cleaver en AA rocket gun, 2 nieuwe bommenwerpers en 6 nieuwe unieke wapens. Daarnaast bevat de nieuwste uitbreiding nieuwe missies, unlocks, een nieuw specialisatietype (afflictions) en nog veel meer.

Battlefield 1 Apocalypse nu verkrijgbaar voor Premium Pass-leden. De overige spelers moeten nog even wachten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.