Battlefield 1 Apocalypse-uitbreiding verschijnt in februari

Battlefield 1

PC PlayStation 4 Xbox One

Battlefield 1 Apocalypse-uitbreiding verschijnt in februari

Battlefield 1 Apocalypse-uitbreiding verschijnt in februari

Betreed de hel en doe mee aan de meest gruwelijke gevechten uit de allesverwoestende Eerste Wereldoorlog, die maar eeuwig voort leek te duren. Battlefield 1 Apocalypse, de vierde uitbreiding voor Battlefield 1, komt in februari uit voor Premium Pass-houders.

Battlefield 1 Apocalypse voegt vijf nieuwe multiplayer-maps toe aan de game, waaronder de bloederige, modderige hel van Passchendaele en de confrontatie tussen Oostenrijk en Italië in Caporetto: twee van de meest beruchte gevechten tijdens de Eerste Wereldoorlog. De pittoreske tarwevelden bij de rivier de Somme veranderen in een nachtmerrie na allesverwoestende artillerie-aanvallen. Op de maps London Calling en Razor’s Edge kunnen spelers hun vliegeniersfantasieën uitleven in luchtgevechten en heer en meester over het luchtruim worden in de nieuwe Air Assault-spelmodus. Spelers kunnen ook aan de slag met nieuwe voertuigen, wapens, en gadgets, samen met nieuwe rangen, Service Assignments, specialisaties en Dog Tags.

Zoals eerder deze week werd aangekondigd in het Road Ahead-blog hebben spelers nog steeds toegang tot de Battlefield 1 Turning Tides – Gallipoli proefversie, die actief is t/m 22 januari. Deze trial geeft spelers van de volledige game de kans om maps, wapens en voertuigen uit Battlefield 1 In the Name of the Tsar en Battlefield 1 They Shall Not Pass uit te proberen. Deze proefversie is een perfecte warming-up voor de Noordzee-campagne van Battlefield 1 Turning Tides, die eind januari verschijnt voor Premium Pass-houders.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.