Battlefield 1, FIFA 18, NHL 18 en NBA LIVE 18 krijgen Star Wars Battlefront II extra’s

Star Wars Battlefront 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.4

Sterk

8.2

User Avg

Battlefield 1, FIFA 18, NHL 18 en NBA LIVE 18 krijgen Star Wars Battlefront II extra’s

Battlefield 1, FIFA 18, NHL 18 en NBA LIVE 18 krijgen Star Wars Battlefront II extra’s

Om het uitkomen van Star Wars Battlefront II te vieren, geven DICE en EA SPORTS een gratis mêleewapen voor Battlefield 1 en op de Inferno Squad gebaseerde items voor FIFA 18, NHL 18 en NBA LIVE 18 weg.

Om te vieren dat Star Wars Battlefront II van DICE en EA op 14-17 november uitkomt, krijgen alle spelers die inloggen op Battlefield 1 een nieuw mêleewapen, de Totokia War Club in een Star Wars Battlefront II Celebration Battlepack. De Totokia werd ooit ontwikkeld als oorlogswapen op Fiji en werd tijdens de Eerste Wereldoorlog gebruikt op het slagveld. Log vanaf 8 november in op Battlefield 1 om je gratis Totokia War Club-mêleewapen te ontvangen.

Vier de aanstaande release van Star Wars Battlefront II in FIFA Ultimate Team met het dragen van op de Inferno Squad gebaseerde tenues, die van 7 t/m 28 november beschikbaar zijn voor alle spelers.

Maak je Hockey Ultimate Team fantasie-opstelling nog beter en versla je tegenstanders in stijl met op de Inferno Squad gebaseerde tenues in NHL 18. Alle spelers die voor 31 oktober om 23:59 uur op hun HUT-account hebben ingelogd, krijgen deze items toegezonden. De Star Wars Battlefront II HUT-items verschijnen in je inbox en blijven daar totdat je de pakketten opent.


Laat je NBA LIVE 18 basketbalhelden extra schitteren met speciale op de Inferno Squad gebaseerde speelveldgraphics en tenues voor uit- en thuiswedstrijden. Speel van 7 t/m 14 november Inferno Squad Live Events om speciale tijdelijke, op de Inferno Squad gebaseerde uitrusting te ontgrendelen.


All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.