Battlefield 4: Naval Strike nu voor iedereen te downloaden

Battlefield 4: Naval Strike nu voor iedereen te downloaden

De content was eerder al beschikbaar voor mensen met een Battlefield 4 Premium-account, maar nu kan iedereen met Naval Strike aan de slag. Naval Strike tilt de intense en dramatische watergevechten uit Battlefield 4 naar het volgende niveau met een nieuw amfibisch voertuig en vier gloednieuwe maps in de Zuid- Chinese Zee.
Battlefield 4 Naval Strike introduceert vier nieuwe maritieme maps: Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker en Operation Mortar. Deze gloednieuwe maps in de Zuid-Chinese Zee zijn bedoeld voor intense maritieme actie op scheepswerven, in vissersdorpjes en op rotsachtige eilanden. Daarnaast zijn er vijf nieuwe wapens, twee additionele gadgets, het amfibische hovercraft voertuig, tien opdrachten en de geheel nieuwe Carrier Assault-modus, wat een eerbetoon is aan de fan-favoriet, de Titan-modus van Battlefield 2142.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.