Battlefield 4 telt zeven multiplayer modes en tien maps

Battlefield 4 telt zeven multiplayer modes en tien maps

Battlefield 4 zal wederom een singleplayer bevatten, maar we weten uiteraard dat het daar niet om draait. Ook Battlefield 4 trekt voluit de kaart van multiplayer, en vandaag tilt DICE al een tipje van de sluier op. Zeven modes verspreid over tien maps zal de game bevatten. Uiteraard zitten daar klassiekers tussen zoals Deathmatch,Team Deathmatch en Conquest, maar er valt ook Squad Deathmatch te spelen voor geoefende teams. Ook Domination behoeft geen verdere introductie en ook Rush zal veteranen bekend in de oren klinken, in deze mode dien je namelijk enkele communicatiestations op de map te saboteren.

Nieuwkomers zijn er uiteraard ook. Defuse zal een vijf tegen vijf spelmodus worden waarbij close quarters combat centraal zal komen te staan en in Obliteration zullen spelers in voertuigen en te voet op frenetische wijze proberen zo snel mogelijk explosieven naar een bepaald punt te brengen.

Battlefield 4 verschijnt op 29 oktober.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.