Battlefield: Bad Company 3 komt je kant op

Battlefield: Bad Company 3 komt je kant op

Veel mensen hebben genoten van Battlefield: Bad Company 2 en hopen nog altijd op een vervolg. Dat vervolg gaat er komen, aldus creative director Lars Gustavsson van Dice.

Mijn gevoel is dat ik doe waar ik van houd. Voor mij was het begin van de “Company-serie” een grote passie. Daarna vervolgden we onze weg door verschillende type oorlogen. Ik vond ze allemaal fascinerend, haast alsof het mijn eigen kinderen waren. Wat betreft Bad Company was het creatieve vrijheid; neem jezelf nooit té serieus.

Dus ik hou ervan en ik wil het nogmaals beleven. Of de productie zal starten nu Mirrors Edge 2 en Star Wars: Battlefront aangekondigd zijn… we zullen zien. Maar vertrouw me, het Bad Company team is de serie totaal niet vergeten. Zij zijn alleen op een hele lange vakantie. Ze zijn ergens en ze komen terug. Beloofd.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.