Battlefield Hardline: Getaway komt in januari

Battlefield Hardline: Getaway komt in januari

Trap op de koppeling, geef gas en houd je stoel vast, want Battlefield Hardline maakt zich op voor de snelste, meest explosieve uitbreiding ooit! Of je nu een snelle ontsnappingspoging waagt langs de stoffige Mexicaanse grens of iemand steeds dichter nadert langs de zonovergoten kust van de Stille Oceaan, je rijdt voor de eer in Battlefield Hardline Getaway, verwacht in januari 2016.

Zonder goede ontsnapping geen goede overval. Als je een criminele bestuurder bent, verdien je alleen geld als je de politie weet te ontwijken. Als je voor de wet rijdt, verdien je die penning het snelst door de dieven uit te schakelen voordat ze kunnen kunnen ontsnappen in een wolk van stof en verbrand rubber. Klaar om die motoren te laten brullen? Dit kunnen eigenaars van Battlefield Hardline: Getaway verwachten…

Vier enorme maps: Pacific Highway, Double Cross, Train Dodge en Diversion
Nieuwe spelmodus: Capture the Bag
4 nieuwe voertuigen
3 nieuwe wapens voor de Mechanic-klasse
Eén nieuwe gadget en een nieuw contactwapen
4 nieuwe Legendary camo’s

Daarnaast krijgen alle Battlefield Hardline-spelers een game-update met nieuwe wapens, patches en nieuwe features waarover we binnenkort meer zullen vertellen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.