Battlefield V toont ‘Devastation of Rotterdam’

Battlefield V toont ‘Devastation of Rotterdam’

EA en Dice hebben de officiële Gamescom trailer voor Battlefield V onthuld. Hierin staat Rotterdam centraal en bovendien is deze map speelbaar tijdens Gamescom. In de officiële trailer voor “Battlefield V – Devastation of Rotterdam” maken fans kennis met een niet eerder getoonde en onvertelde kant van de Tweede Wereldoorlog.

De trailer bevat spectaculaire, niet eerder vertoonde gameplay footage van de nieuwe Rotterdam-map. Spelers moeten alles op alles zetten om in de Nederlandse straten weerstand te bieden tegen Duitse overname. Gedurende de video zijn dynamische vernietiging en andere fysieke omstandigheden duidelijk zichtbaar. De architectuur brokkelt af en creëert tegelijkertijd nieuwe doorgangen, als gevolg van close quarters combat. Geen enkel gevecht in Battlefield V zal hetzelfde zijn.

De tweede helft van de trailer staat in het teken van enkele locaties die spelers tegenkomen als ze deelnemen in gevechten uit de Tweede Wereldoorlog.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.