Bekijk Inside Xbox aflevering 2 terug

Bekijk Inside Xbox aflevering 2 terug

Eergisteren heeft Microsoft aflevering twee van Inside Xbox uitgezonden. We namen weer een kijkje achter de schermen bij Team Xbox om de fans op de hoogte te houden van de games en functies. Deze aflevering zat weer barstensvol met alles wat je verwacht van deze show, zoals het nieuwste Xbox Backward Compatibility-aanbod, spannend nieuws over Xbox FanFest tijdens E3 2018, het debuut van nieuwe consolefuncties en een optreden van een heel bijzondere gast. De gehele aflevering is terug te kijken.
Bill Stillwell kwam langs om een nieuwe lading originele Xbox-games met Backward Compatibility te onthullen, waaronder populaire titels als The Elder Scrolls III: Morrowind, Jade Empire, Star Wars: Battlefront en Mercenaries: Playground of Destruction. Hij maakte ook een paar nieuwe Xbox One X Enhanced Xbox 360-titels bekend, zoals Gears of War 2, Darksiders en Portal 2. Chris Munson van Xbox FanFest was in de show met de eerste informatie over Xbox FanFest tijdens E3. Hij vertelde hoe je een kaartje kunt bemachtigen en gaf een voorproefje van de geweldige goodies die deelnemers krijgen. Ontwikkelaar Brendan Greene en muzikant Deadmau5 waren in de show om te praten over PlayerUnknown’s Battlegrounds voor Xbox One. Er komt een gratis proefperiode voor de game tijdens de Free Play Days van Xbox Live Gold die donderdag 19 april van start gaan. Fans kunnen de volledige Xbox Game Preview-versie van de game spelen, inclusief alle speltypen. Er is ook nieuwe DLC voor de game: exclusieve nieuwe kleren waarmee spelers hun personage kunnen aanpassen.

Robocraft Infinity komt op 11 april ook meteen uit voor Xbox Game Pass. Het team reisde naar Engeland om met de ontwikkelaar te praten over de game en waarom ze hebben gekozen voor een onmiddellijke release op Xbox Game Pass. De lente-update van Xbox arriveert in de komende weken en bevat onder andere Freesync-ondersteuning, delen op Twitter, 1440p-ondersteuning en Share Controller on Mixer. Het team nam een paar van de functies door. In de aflevering werd voor het eerst een nieuwe trailer van Overkill’s The Walking Dead getoond. Ook hebben ze de Executive Producer gevraagd wat fans kunnen verwachten van de toekomstige first-person co-op shooter.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.