Bekijk live de wereldpremière van Star Fox Zero: The Battle Begins

Bekijk live de wereldpremière van Star Fox Zero: The Battle Begins

Om de release van Star Fox Zero voor de Wii U op 22 april te vieren kun je samen met Nintendo live de wereldpremière van de korte animatiefilm Star Fox Zero: The Battle Begins bekijken, die in de nacht van 20 op 21 april om 00:00 uur wordt uitgezonden als stream. Deze film, die is nagesynchroniseerd in het Engels, kan door fans over de hele wereld worden bekeken via http://live.nintendo.com/.

Star Fox Zero: The Battle Begins is gemaakt in samenwerking met Shigeru Miyamoto, Production I.G en WIT STUDIO. In de animatiefilm staan de populaire personages uit Star Fox Zero centraal. Late opblijvers kunnen meteen na de animatiefilm een speciale Nintendo Treehouse: Live bekijken over Star Fox Zero en Star Fox Guard. Vroege vogels daarentegen kunnen op 21 april vanaf 8:00 uur Star Fox Zero: The Battle Begins bekijken op YouTube.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.