Belangrijkste voice cast voor Mass Effect: Andromeda onthuld

Belangrijkste voice cast voor Mass Effect: Andromeda onthuld

Stemmen, ze zijn belangrijk om personages tot leven te brengen. Kun je jezelf een Nathan Drake zonder de stem van Nolan North voorstellen? Zou de Joker evenveel indruk maken in de Arkham-games zonder de manische lach van Mark Hamill? De stemmencast is hoe dan ook belangrijk voor een game en daarom wordt nu al bekend gemaakt wie de hoofdpersonages in de nieuwe Mass Effect van een vocale identiteit zal voorzien.

Scott Ryder zal vertolkt worden door Tom Taylorson, die in Octodad het titelpersonage van vocals voorzag. Fryda Wolff neemt dan weer de rol van tweelingzus Sarah voor haar rekening, zij is vooral bekend als de commentaarstem in Civilization: Beyond Earth.

De vader van de tweeling, Alec Ryder, is als voormalig N7-soldaat eveneens een erg belangrijk personage voor het verhaal. Alec wordt vertolkt door Clancy Brown, een gewaardeerd bijrolacteur die je vast al gezien hebt in films als Shawshank Redemption en Starship Troopers. Ook stemmenwerk is hem niet vreemd want hij vertolkt al jaren de rol van Mr. Krabs in Spongebob Squarepants. Hoe sterk het trio er vanaf brengt horen we uiteraard in de lente van 2017.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.