Verhaaltrailer verschenen van Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Verhaaltrailer verschenen van Middle-earth: Shadow of War

Vandaag heeft Warner Bros. Interactive Entertainment een nieuwe verhaaltrailer onthuld voor Middle-earth: Shadow of War. In deze trailer gebruiken Talion en Celebrimbor de kracht van de Nieuwe Ring om een leger te vormen en het op te nemen tegen hun dodelijkste vijanden, waaronder Sauron en zijn Nazgul, in een kolossale strijd om Middle-earth. De video bevat een groot aantal nieuwe bondgenoten, slechteriken en wezens die de Bright Lord tegenkomt in dit compleet nieuwe verhaal, tot leven gebracht door middel van het uitgebreide Nemesis-systeem.

Middle-earth: Shadow of War is een RPG-actiespel in een open wereld dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor. Spelers worden ondergedompeld in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, bekende locaties, originele vijanden, nog meer persoonlijkheden en nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.

Middle-earth: Shadow of War is vanaf 10 oktober 2017 verkrijgbaar voor de Xbox One, Project Scorpio, Windows 10-pc (Windows Store en Steam), PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.