Beleef de Shadow of the Tomb Raider Experience van 10 tm 16 september in Utrecht

Shadow of the Tomb Raider

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

6.4

User Avg

Beleef de Shadow of the Tomb Raider Experience van 10 tm 16 september in Utrecht

Beleef de Shadow of the Tomb Raider Experience van 10 tm 16 september in Utrecht

Tombes ontdekken, puzzels oplossen, voor het eerst de game Shadow of the Tomb Raider spelen en op de foto met Lara Croft? Dat kan! Van maandag 10 t/m zondag 16 september viert Square Enix de lancering van de langverwachte game Shadow of the Tomb Raider met een unieke Shadow of the Tomb Raider Experience. De Experience is voor iedereen gratis toegankelijk en is gevestigd in de centrale hal van Utrecht Centraal Station. Shadow of the Tomb Raider is vanaf 14 september verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Op maandag 10 september opent de Shadow of the Tomb Raider Experience een week haar deuren voor een breed publiek. Tijdens de Experience kun je alvast zelf aan de slag met de nieuwste Tomb Raider-game. Altijd al eens een real-life Lara Croft willen zijn? In de Shadow of the Tomb Raider-escape room kun je zelf puzzels oplossen en proberen zo snel mogelijk te ontsnappen. Er zijn prachtige prijzen te winnen zoals RIG gaming headsets van Plantronics en een zeer unieke Shadow of the Tomb Raider Xbox One X console, die speciaal voor de Shadow of the Tomb Raider Experience is gemaakt. Iedereen valt overigens in de prijzen, want alle bezoekers van de Experience ontvangen een kortingsbon van €5,- op de aanschaf van de game bij Bol.com.

Lara Croft-cosplayers, opgelet! Op zaterdag 15 september om 14.30 uur vindt er bij de Experience een speciaal fotomoment plaats waar zo veel mogelijk Lara Croft-cosplayers bij elkaar komen. Hier moet je natuurlijk bij zijn! Bovendien zal elke vooraf aangemelde Lara Croft een speciaal cadeau ontvangen.

Openingstijden: ma – vr: 08:00 – 20:00 uur, zat: 09:00 – 18:00 uur, zon: 10:00 – 18:00 uur.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.