Beste Call of Duty gamers komen samen voor European Championships in London

Beste Call of Duty gamers komen samen voor European Championships in London

De beste Call of Duty gamers van Europa reizen dit weekend af naar London voor de finale van de Call of Duty European Championships. 26 teams uit onder andere Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk nemen het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de wereldwijde Call of Duty Championship.

De Call of Duty European Championships worden gehost door Activision Publishing in samenwerking met Gfinity. Tijdens het Europese toernooi spelen de teams tegen elkaar in het Twickenham Stadium om kans te maken op een prijs van €15.000. Daarnaast mogen de acht beste teams door naar de Call of Duty Championship, een wereldwijd toernooi gepresenteerd door Xbox, waar zal worden gestreden voor de wereldtitel en de hoofdprijs van $1 miljoen. De Call of Duty Championship is het eerste toernooi dat wordt gespeeld op de Xbox One en vindt plaats van 28 tot 30 maart in Los Angeles.

Meer dan 500 teams in heel Europa hebben afgelopen maand gespeeld voor de Call of Dut® European Championships. Van alle Benelux teams zijn Epiphany Allstars en DB Gaming gekwalificeerd om dit weekend de finale tegen elkaar te spelen in London. Het winnende Benelux team mag eind maart deelnemen aan het wereldtoernooi in Los Angeles. Volg je favoriete team(s) in hun strijd voor de wereldtitel en kijk dit weekend live mee op MLG.tv.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.