Beta The Elder Scrolls: Legends gestart

Beta The Elder Scrolls: Legends gestart

Bethesda Softwork kondigt aan dat de registratie voor de wereldwijde bèta van The Elder Scrolls: Legends nu is gestart. Het wordt de eerste free-to-play strategy card game gebaseerd op de Elder Scrolls-serie. Spelers zullen gaandeweg de komende maanden worden uitgenodigd The Elder Scrolls: Legends uit te proberen.

Legends is een strategy card game dat de series’ personages, wezens, lore en meer verder uitdiept. Of je nu 10 minuten of tien uren hebt; Legends schotelt een variatie aan gameplaymodi en uitdagingen voor die gemakkelijk aan te leren zijn, maar het spel wordt daarom niet minder moeilijk te doorgronden. Legends, ontworpen voor verschillende soorten spelers, kent toegankelijke gameplay voor beginners die snel aan de game willen beginnen, maar biedt ook voldoende diepgang voor de meer ervaren gamers. De verschillende deck types en strategieën zorgen er ook voor dat geen enkel spelletje hetzelfde zal zijn.

“Als fan van digitale strategy card games stond ik te popelen om onze mensen met Legends aan de slag te laten gaan,” aldus Pete Hines, Vice President PR en Marketing bij Bethesda Softworks. “We kijken uit naar de feedback van de spelers om ons te helpen bij hoe die verder zal ontwikkelen in de toekomst.”

The Elder Scrolls: Legends wordt in samenwerking met Dire Wolf Digital voor pc en iPad ontwikkeld – met nog meer bijkomende platformen die nog moeten worden aangekondigd.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.