BioShock Infinite: Burial at Sea krijgt datum

BioShock Infinite: Burial at Sea krijgt datum

Hier zaten vele fans ongetwijfeld al een tijdje op te wachten. 2K en Irrational hebben eindelijk bekend gemaakt wanneer fans met de eerste episode van Burial at Sea aan de slag kunnen. Op 12 november is het eindelijk zover. Dan kunnen fans een tripje richting onderwaterstad Rapture maken met Booker en Elizabeth. Vooral leuk is dat deze episode zich afspeelt aan de vooravond van de val van Rapture, en je dus de kans krijgt om de stad in volle glorie te zien. Het Rapture in Burial at Sea moet een bloedmooi kunstwerk worden waarin je de eerste barsten kan zien verschijnen.

Deze verhalende DLC die je ook nieuwe wapens en een nieuwe plasmid zal bieden kost 14,99 euro, maar is uiteraard gratis voor season pass-bezitters. Het is het eerste deel van een verhaal dat afgerond zal worden begin volgend jaar met Elizabeth in een centrale speelbare rol.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.