Eerste Downloadable Content Pack voor BioShock Infinite nu verkrijgbaar

Eerste Downloadable Content Pack voor BioShock Infinite nu verkrijgbaar

2K en Irrational Games hebben vandaag aangekondigd dat BioShock Infinite: Clash in the Clouds, het eerste downloadable content pack voor de op dit moment best verkopende multiplatform videogame van 2013, BioShock Infinite, vanaf vandaag wereldwijd te downloaden is op PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

BioShock Infinite: Clash in the Clouds, ontwikkeld door Irrational Games, is een op actie gerichte downloadable content pack dat spelers een serie unieke, intense uitdagingen geeft en een geheel nieuwe tactische vechtmogelijkheden. Spelers kunnen diverse wapensets combineren (Vigors, gear, Tears en Sky-Lines), in de vier nieuwe gebieden die geïnspireerd zijn op de klassieke BioShock Infinite omgevingen. Daarbij kunnen spelers door het vervullen van 60 Blue Ribbon challenges “exclusives” onthullen in de Columbian Archeological Society, waarmee ze toegang krijgen tot nieuwe Voxophones, Kinetoscopes, concept art en meer.

BioShock Infinite: Clash in the Clouds is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €4.99 (400 Microsoft Points op Xbox Live) en is inbegrepen in de BioShock Infinite Season Pass.
Ook wordt door Irrational Games BioShock Infinite: Burial at Sea ontwikkeld: een add-on campaign in twee delen die een geheel nieuw verhaal voor Booker en Elizabeth bevat, gesitueerd in de onderwaterstad Rapture voor zijn ondergang. Deze twee campaigns zullen elk apart verkrijgbaar zijn voor €12.99 (1200 Microsoft Points) en zijn ook onderdeel van de BioShock Infinite Season Pass.

“We zijn heel erg blij dat we onze fans content kunnen bieden waar zij om hebben gevraagd.” aldus Ken Levine, Creative Director bij Irrational Games. “Met Clash in the Clouds, krijgen mensen een pure actie-ervaring die het BioShock Infinite gevecht tot het hoogste en meest intense niveau brengt. Met de Burial at Sea afleveringen bouwen we een op Rapture gebasseerde verhaalervaring die nagenoeg vanuit het niets wordt opgebouwd.

De BioShock Infinite Season Pass is vanaf nu verkrijgbaar voor €19.99 (1600 Microsoft Points) en bevat alle drie de onderdelen van de add-on content, net als de Early Bird Special Pack, die krachtige wapen-upgrades bevat, evenals exclusieve gouden wapenskins en Infusion bottles die je abilities upgraden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.