Bioshock nu op iOS

Bioshock nu op iOS

2K heeft aangekondigd dat één van de best beoordeelde games allertijden, BioShock, nu verkrijgbaar is op iOS-apparaten als een premium mobiele game in de iTunes App Store voor €13,99. BioShock iOS levert de volledige ervaring van de originele “genetisch verbeterde” action-adventure first-person shooter op iOS-apparaten, met geoptimaliseerde touch controls en volledige Bluetooth en Made for iPhone game controller support.

BioShock levert een ware triple-A game-ervaring op het iOS-platform en stuurt spelers op een onderwater-avontuur om de gezonken Art Deco stad Rapture te ontdekken terwijl ze vechten tegen gestoorde overlevenden van een mislukt Utopia en hun eigen DNA genetisch manipuleren om super krachten te verkrijgen. Deze game bevat ook een nieuwe leaderboard-systeem, een in-app digitaal artbook (gebaseerd op de originele Special Edition) en een nieuwe spelersprofielfunctie waarmee spelers kunnen zien hoe zij het doen ten opzichte van hun vrienden, met een aantal persoonlijke in-game statistieken die laten zien hoeveel wapens en plasmids er gebruikt zijn, hoeveel vijanden je gedood hebt en nog veel meer.

Bioshock is in 2007 ontwikkeld door Irrational Games voor PC en Xbox 360 en kreeg bij de lancering topwaarderingen en won meer dan 50 Game of the Year awards van bekende media zoals Associated Press, Game Informer en Paste Magazine voor het visionaire design, de verhaallijnen, audio en de algehele kwaliteit. Nu naar het mobiele platform gebracht door 2K China, is BioShock iOS een universele app met Game Center support voor de iOs-apparaten iPad Air, iPad Mini 2, iPad 4, iPhone 5S, iPhone 5c en iPhone 5, maar niet op eerdere apparaten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.