Blackrock Mountain komt naar Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Mac Mobile PC
9

Geweldig

8.3

User Avg

Blackrock Mountain komt naar Hearthstone: Heroes of Warcraft

Tijdens PAX East, een grote beurs in Amerika, heeft Blizzard Blackrock Mountain aangekondigd, een nieuwe adventure voor Hearthstone. De opzet is als die van The Curse of Naxxramas. Wekelijks kun je nieuwe kaarten vrijspelen. Er zijn vijf nieuwe wings, gevuld met zeventien bosses. De eerste ring is Blackrock Depths, waarna je doorgaat naar Molten Core. En ja, daar leeft Ragnaros.

Voor elke baas krijg je een nieuwe kaart om je deck aan te vullen. Na het voltooien van een wing krijg je een legendary. Ook zijn er negen class challenges waarbij je nieuwe kaarten kunt verdienen. Dit zorgt in totaal voor 31 nieuwe kaarten en een nieuw speelbord. Al laatste zijn er drie nieuwe card backs te verdienen waarvan er eentje exclusief van jou is wanneer je de aventure op 19 of 20 maart voorziet van een pre-order.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.