Blade & Soul nu beschikbaar in Europa en Noord-Amerika

Blade & Soul nu beschikbaar in Europa en Noord-Amerika

NCSOFT West’s langverwachte MMORPG, Blade & Soul, is nu gratis beschikbaar in Europa en Noord-Amerika. Blade & Soul speelt zich af in een wereld geïnspireerd door Aziatische fantasy en nodigt spelers uit om een duik te nemen in de adembenemende persoonlijke verhaallijn over wraak en verraad, met een innovatief gevechtssysteem en een rijke gameplay ervaring. John Burns, Vice President bij NCSOFT West:

De lancering van Blade & Soul is een belangrijk moment en vertegenwoordigt een van de belangrijkste online lanceringen voor spelers in 2016. Fans kunnen eindelijk de fantastische gameplay, onderscheidende actie en dynamische gevechten ervaren die deze game onderscheidt van andere games.

Blade & Soul levert een boeiend verhaal en levendige wereld voor spelers om te verkennen, terwijl ze zoeken naar wraak voor de dood van hun Master, afgeslacht door de goddeloze Jinsoyun. Met gameplay geïnspireerd op martial arts en mystieke bewegingsmogelijkheden, zoals glijden door de lucht, voortbewegen over water en rennen over muren, combineert de game snelle en vloeiende action-combat met perfecte timing, defensieve vaardigheden en combo’s voor spelers om hun vechtkunst te ontwikkelen voor de ultieme aanval.
Blade & Soul is volledig gelokaliseerd in het Engels, Duits en Frans en bevat zeven klassen en een up-to-date feature set van de Koreaanse versie van de game. Spelers zullen in eerste instantie genieten van een character level cap van 45, meer dan 30 dungeons, Acts 1-3 van de verhaalsetting en andere spannende content, zoals de populaire gelijkgestelde PvP Arena. Twee extra epische level dungeons zijn voor de lancering geïntroduceerd in de game, Blackram Supply Chain en E. Fleet Supply Chain, en bieden een grote uitdaging en populaire beloningen voor spelers. In de maanden na lancering geeft NCSOFT regelmatig content updates en patches vrij om spelers te verleiden en te laten snakken naar meer.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.