Blizzard toont volgende Hero voor Overwatch

Overwatch

Beste game van 2016
PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

8.3

User Avg

Blizzard toont volgende Hero voor Overwatch

Blizzard toont volgende Hero voor Overwatch

Het is geen geheim wanneer we zeggen dat Overwatch nieuwe helden gaat krijgen. Het was zelfs al bekend dat het eerst volgende personage een support-karakter ging worden. Deze gaat over een sniper beschikken waar je teamgenoten mee kunt healen! Handig! Maar dit wisten we al. Nu kunnen we delen dat we de naam van de heldin weten. Maak kennis met Ana.
Ana heeft een Biotic Rifle. Met long-range darts kun je medespelers voorzien van extra levenskracht maar ook schade aanrichten bij tegenstanders. Daarnaast heeft Ana een sleep dart waarmee spelers uit het andere team in slaap worden gebracht en dus gewoon even niet mee kunnen strijden. Ook is er de Biotic Granade. Met een harde knal worden medespelers gehealed en tegenstanders krijgen schade. De ultimate van Ana heeft ‘Nano Boost’. Hierdoor worden al je medespelers sneller, sterker en kunnen ze meer klappen ontvangen voordat ze het loodje leggen. Ana is nu al speelbaar op het Public Test Realm op de PC en zal spoedig in de game verschijnen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.