BMW M4 Coupé komt tot leven in nieuwe beelden Gran Turismo 6

BMW M4 Coupé komt tot leven in nieuwe beelden Gran Turismo 6

Polyphony Digital Inc. en BMW hebben aangekondigd dat de nieuwe BMW M4 Coupé beschikbaar zal zijn door middel van de nieuwe update voor Gran Turismo 6 Eigenaren van de game zullen één van de eerste in de wereld zijn om het genot van de BMW M4 Coupé te proeven, zij het in virtuele vorm, voordat de auto in de verkoop gaat in de loop van 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=0RbF8wgpRdA&hd=1

Als viering van deze samenwerking tussen BMW en Gran Turismo 6, zal er een uniek seizoensgebonden evenement speciaal voor de BMW M4 Coupé twee weken beschikbaar zijn voor iedereen op GT6, vanaf vandaag tot en met 26 december 2013. De BMW M4 Coupé Superlap uitdaging zal plaatsvinden op het Nürburgring Grand Prix -circuit en geeft spelers de kans om de auto te besturen en het evenement te voltooien, zodat iedereen de kans krijgt om dit prachtige nieuwe voertuig te ervaren in de virtuele wereld, voordat het voertuig in de echte wereld wordt gelanceerd.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.