Bohemia Interactive teased nieuwe Xbox One exclusive

Bohemia Interactive teased nieuwe Xbox One exclusive

Bohemia Interactive is bezig om fans te teasen rondom hun volgende game. Een game die een volledig nieuwe IP moet gaan zijn. Dit doen ze via Twitter. Zo is er een plaatje beeld waarop een nieuwsartikel staat met een atoombom die gevallen is in Europa. Daarnaast staat er duidelijk ’11 june 2018 Inside Xbox’. Dat is de show die Microsoft presenteert na de persconferentie zondag avond, waarin ook nog meer nieuwe games onthuld gaan worden.


Volgens Petr Kolár van Bohemia Interactive draait de game op de Unreal Engine en spreken we echt over een exclusieve game voor de Xbox One. Echter kan dit ook betekenen dat ‘ie via Play Anywhere ook op je PC te spelen is.


In een andere tweet noemt de ontwikkelaar vooral cijfers. Wat dit moet betekenen? Mensen gokken dat het coordinaten zijn van de plek waar de game afspeelt. Zondag op maandag nacht, 0.00, begint Inside Xbox live vanaf de E3…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.