Call of Duty keert terug naar haar roots in 2017

Call of Duty keert terug naar haar roots in 2017

Call of Duty heeft een bewogen aantal jaren achter de rug, met fans die steeds vocaler worden in het uiten van hun ongenoegen wat de futuristische setting van de games betreft. Daar zou in 2017 wel eens verandering in kunnen komen als we af mogen gaan op een uitspraak die gedaan werd tijdens de bekendmaking van de financiële resultaten van activision.

“Traditional combat will once again take center stage.”

Ook ontwikkelaar Sledgehammer gaf al aan dat Call of Duty terug zal keren naar haar roots, wat fans van WW2-games uiteraard nu al doet spinnen van anticipatie. Call of Duty is uiteraard begonnen als alternatief op Medal of Honor, en was jaren de dominerende WW2-shooter voor het de overstap zette richting Modern Warfare. Kunnen we na jaren van wallrunnen en uav’s en andere futurische shit dit jaar eindelijk weer Duitsers afknallen met een goeie ouwe MI Garand in Call of Duty?

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.