Campagne Star Wars Battlefront II is zo’n vijf tot zeven uur lang

Star Wars Battlefront 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.4

Sterk

8.2

User Avg

Campagne Star Wars Battlefront II is zo’n vijf tot zeven uur lang

Campagne Star Wars Battlefront II is zo’n vijf tot zeven uur lang

Het grootste minpunt van Star Wars Battlefront? Het compleet ontbreken van een singleplayer. Want wat kun je in Star Wars geweldige avonturen beleven, niet waar? Gelukkig brengt EA met het vervolg wél een verhalende stand voor de eenzame speler (welke je trouwens ook met tweeën kunt spelen op de console, gewoon in split-screen). EA Motive is jaren bezig geweest met deze kant van de game terwijl Dice zich focuste op de online mogelijkheden. Nu is bekend gemaakt hoeveel uur je kwijt gaat zijn met het spelen van de verhalende kant van Battlefront II. In gesprek met de Australische website Press Start laat David Robillard, producer bij EA Motive weten dat het verhaal je zo’n vijf tot zeven uur zal gaan kosten. Al kan het ook zomaar eens acht uur gaan worden.

We thought that around 5-7, maybe 8 hours is probably a good amount of time…we wanted to stay very driven towards the Star Wars fantasy that the players are going to experience and not have it be drawn out.

Op 17 november ligt Star Wars Battlefront II in de winkels voor Xbox One, Xbox One X, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro en PC. Mensen die een speciale versie voorzien van een pre-order mogen drie dagen eerder met de game aan de slag.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.