Campzone keert terug in augustus

Campzone keert terug in augustus

Gamen, kamperen en sport/spel activiteiten: dat zijn de succesvolle ingrediënten van CampZone. Voeg daar een dosis gezelligheid, passie en techniek aan toe en zie daar; het grootste outdoor gaming festival is een feit! Van 11 tot en met 21 augustus 2017 vindt de 17e editie van CampZone plaats. Op een terrein van ruim 8 hectare in Kronenberg, dichtbij Venlo, genieten game- en kampeerliefhebbers elf dagen lang van alles dat met gaming te maken heeft en vooral ook van het samenzijn met mensen met dezelfde interesses!

Tijdens CampZone reizen duizenden fanatieke, maar ook minder fanatieke gamers met hun eigen computer naar Kronenberg om daar hun tent of caravan op te slaan en een unieke vakantie te beleven. Alles kan maar niets hoeft. Bezoekers kunnen de hele dag gamen met elkaar maar er ook voor kiezen om deel te nemen aan de vele activiteiten die georganiseerd worden. Er wordt dagelijks een afwisselend programma geboden met activiteiten zoals een cosplay-competitie, kampvuren, barbecues, bingo, verschillende teamsport-competities en natuurlijk veel uitdagende gamecompetities. De bezoekers van CampZone hoeven zich geen moment te vervelen!

Om ervoor te zorgen dat gamers hun hobby feilloos kunnen uitoefenen wordt er op CampZone maar liefst 4 kilometer aan kabels gelegd. Daarnaast wordt het terrein voorzien van eetgelegenheden, douche- en toiletvoorzieningen en een zwembad, zodat het de kampeerders aan niets ontbreekt. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website van CampZone.

Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.campzone.nl.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.