Carmageddon: Reincarnation komt begin 2014

Carmageddon: Reincarnation komt begin 2014

In het eerste kwartaal van 2014 kunnen spelers aan de slag met een vroege versie van Carmageddon: Reincarnation. Eurogamer wist te melden dat een vroege versie van de game beschikbaar komt via Steam Early Acces. Via deze service kunnen gamers al games spelen voordat ze klaar zijn. In de vroege versie zullen een aantal levels, auto’s en spelmodi beschikbaar zijn. Deze worden later door middel van een aantal updates uitgebreid. Mensen die Carmageddon: Reincarnation via Kickstarter of Paypal hebben ondersteund met een bedrag van vijftien dollar of meer, zullen deze early acces-versie in handen krijgen. Uiteindelijk moet de game ook verschijnen op de PlayStation 4 en Xbox One. Ook staan er versies in de planning voor Linux en Mac.

Natuurlijk draait het in Carmageddon: Reincarnation ook weer om het zo snel mogelijk voltooien van diverse races. Echter hoeven races niet gewonnen te worden door als eerste over de eindstreep te komen. Tegenstanders kunnen compleet van de weg gedrukt worden en ook toeschouwers zijn hun leven niet zeker.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.