Cartoon Network lanceert mobiele game We Bare Bears match3 repairs

Cartoon Network lanceert mobiele game We Bare Bears match3 repairs

Cartoon Network en de Koreaanse game-ontwikkelaar SundayToz hebben We Bare Bears Match3 Repairs gelanceerd, een nieuwe match-3 puzzelgame gebaseerd op Cartoon Network’s populaire animatieserie We Bare Bears. De serie gaat over drie berenbroers die proberen te leven in de mensenwereld.

Help Grizz, Panda en Ice Bear hun grot op te knappen met uitdagende match-3-stijl gameplay en unieke missies, zoals het redden van zeehonden, het vinden van verborgen dieren in het wild, het activeren van drones enzovoorts. Gebruik power-ups zoals krabben, stinkdieren en Ice Bear’s Vacuum Pal om grote combo’s te verdienen.

Versier de grot van de beren en andere gebieden, zoals de camping en het Food Truck Park, met speciale items en objecten die je tijdens het avontuur verzamelt.

De mobiele game, gelanceerd in Korea in januari 2018 als We Bare Bears: The Puzzle, was nummer 1 in zowel de Apple App store en Google Play bij release en heeft bijna 3 miljoen downloads in de regio behaald en staat nog altijd in de top tien voor puzzelgames. We Bare Bears Match3 Repairs is vanaf vandaag gratis te downloaden met in-app aankopen via de App Store en Google Play voor Android smartphones en tablets.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.