Castle of Illusion krijgt datum en prijs

Castle of Illusion krijgt datum en prijs

Zojuist hebben Sega en Disney Interactive de release datum, prijs en pre-order details rondom Castle of Illusion: Starring Mickey Mouse prijsgegeven. De game is vanaf 4 september wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation Network, het Xbox Live en PC. De remake kost €12.99 of 1200 Microsoft Points.

Europese consumenten die tussen 21 augustus en 3 september op PlayStation Network een voorbestelling plaatsen op Castle of Illusion krijgen de originele Sega Mega Drive klassieker gratis als pre-order bonus. Tevens ontvangen zij een exclusief pre-order thema en drie avatars. Deze items zijn te downloaden vanaf de lancering van het spel.
Dankzij de magische HD beelden wordt Mickey’s Castle of Illusion prachtig tot leven gewekt. Wanneer de kwade heks Mizrabel Minnie ontvoert, is het aan Mickey om de gevaren van het kasteel te trotseren en zijn geliefde Minnie te redden. Raap je moed bij elkaar en vecht je door hordes rebellerend speelgoed, betoverde bossen en doolhoven van levende boeken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.