Cijfers wijzen op The Division in 2015

Tom Clancy’s The Division

PC PlayStation 4 Xbox One

Cijfers wijzen op The Division in 2015

Cijfers wijzen op The Division in 2015

Eerder was er al het gerucht dat The Division uitgesteld zou gaan worden tot 2015, maar Ubisoft heeft hier nooit een bevestiging aan weten te plakken. Tijdens een bespreking rondom de financiële cijfers van het bedrijf bleek nu dan toch dat de game niet in beeld is voor een release in 2014. Er verschijnen vijf titels in het fiscale jaar 2014: The Crew, Watch_Dogs, een nieuw deel in de Just Dance-serie en twee titels die nog niet zijn aangekondigd. We kunnen er vanuit gaan dat één van die titels een nieuwe Assassin’s Creed gaat worden. De andere zou zo maar eens Far Cry 4 kunnen zijn.

Volgens Alain Martinez, financieel directeur bij Ubisoft, is The Division niet officieel uitgesteld.

No, we haven’t delayed The Division officially. What we’ve said is that there is two more games for release in FY15 that are still not announced that we will soon announce. So that’s all we can say today.

Het fiscale jaar loopt van 1 april 2014 tot en met maart 2015.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.