'Class Trail naar level 100' gevonden in World of Warcraft

'Class Trail naar level 100' gevonden in World of Warcraft

Speel je World of Warcraft nog steeds? Of heb je inmiddels je digitale Elf al maanden niet gezien? Misschien is het zelfs al jaren geleden dat je het spel aan hebt geraakt en is je personage nog niet van het hoogste level. Of behoor je tot de mensen die nooit het spel aan hebben geraakt? In de laatste build van Legion, de volgende uitbreiding voor het spel, is code aangetroffen die er op wijst dat het mogelijk is om even met een level 100 personage te spelen. Om even te ruiken aan al die leuke dingen die je kunt doen op het hoogste level. In de Alpha van het spel is de code nog niet aanwezig, dus veel details zijn er nog niet.

Het is al mogelijk om meteen met een level 100 personage te beginnen. Hiervoor zul je in de in-game shop een token moeten kopen voor vijftig euro.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.