Cliff Bleszinski sluit eigen studio

Cliff Bleszinski sluit eigen studio

Boss Key Productions is niet meer, zo maakt Cliff Bleszinski bekend in een statement op Twitter. De studio heeft haar deuren moeten sluiten wegens tegenvallende financiële resultaten.

De studio van ‘Çliffy B’ is vooral bekend als ontwikkelaar van LawBreakers en de recentere Battle Royale-titel Radical Heights. Beide games brachten echter niet genoeg geld in het laatje om het voortbestaan van de studio te kunnen financieren. De servers van Radical Heights zullen vooralsnog overigens gewoon online blijven.

Op dit moment heeft Bleszinski nog geen plannen om terug te keren in de gamesindustrie aangezien hij nu tijd wil vrijmaken voor vrienden en familie. Echter, zo geeft hij aan, videogames maken voor altijd onderdeel uit van wie hij is, dus in de toekomst kunnen we hem zeker weer terug gaan zien.

Hardcore casual gamer en graphicshoer. Hartje racing/action/adventure met een voorliefde voor sfeer. Schrijft niet alleen zelf, maar eindredacteert ook stukjes van anderen. Daarnaast groot consument van films, series en chocolade(rozijnen).