Co-op missies StarCraft 2: Legacy of the Void krijgen nieuwe features

Co-op missies StarCraft 2: Legacy of the Void krijgen nieuwe features

Blizzard brengt niet alleen steeds nieuwe patches uit om hun games nog beter te maken, maar ook worden er keer op keer extra’s aan de games toegevoegd. De komende patch voor StarCraft 2, patch 3.3, brengt nieuwe features voor de co-op missies van Legacy of the Void met zich mee
Zo brengt 3.3 de nieuwe Mutator-functie. Een speciale conditie tijdens het spelen om extra uitdaging te bieden aan gamers die het spel van voor tot achter kennen. Elke week zal er een co-op missie beschikbaar zijn waarin verschillende mutators worden geactiveerd. Wanneer je deze ‘Weekly Mutation’ voltooid krijg je een extra grote lading Xp. Denk aan werkers die tijdens het werken per ongeluk in slaap vallen waardoor alles net wat langer duurt, een tegenstander die onzichtbaar is, verborgen mijnen die zomaar je units op kunnen blazen of snellere vijanden. De extra XP die je krijgt is bijzonder handig voor de tweede nieuwe feature.

Dit is een soort prestige-systeem die de naam Mastery gaat dragen. Het is zeer herkenbaar wanneer je Diablo III speelt. Je kunt extra levels verdienen om je units nog sterker te maken. Daarnaast geeft Blizzard aan open te staan voor ideeën uit de community voor andere, toffe mutators.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.