Coaster Park Tycoon aangekondigd

Coaster Park Tycoon aangekondigd

Nee het is geen foutje in de titel, de game heet echt zo! De studio achter RollerCoaster Tycoon 3, Frontier Developments, heeft een nieuwe simulator-game aangekondigd. Via een officieel persbericht heeft de studio het laten weten op hun forum. Medio 2016 moet de game uitkomen voor de pc. Naast Elite: Dangerous zal dit de tweede game worden die het bedrijf zelf zal uitgeven.

Veel is er nog niet bekend over Coaster Park Tycoon. Momenteel werk de studio ook aan ScreamRide die exclusief voor beide Xbox consoles uit gaan komen. ScreamRide wordt een simulatie-game met als thema pretparken en achtbanen. Hoe Coaster Park Tycoon zich gaat onderscheiden van ScreamRide is nog niet duidelijk en dus een kwestie van afwachten. Frontier Developments belooft snel met nieuwe details te komen, ik heb er in ieder geval al zin in!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.