Componist en stemmencast voor Advanced Warfare zijn bekend

Componist en stemmencast voor Advanced Warfare zijn bekend

Via IMDB duikt er informatie over het auditieve aspect van Call of Duty: Advanced Warfare op. Zo is er uiteraard de stemmencast. We weten dankzij de trailer uiteraard al dat Kevin Spacey zijn stem en gelijkenis verleent aan de bad guy, maar dat de held wordt vertolkt door de alomtegenwoordige Troy Baker is nieuw, hoewel niet verrassend.De verdere cast bestaat min of meer uit onbekenden, maar toont wel aan dat Call of Duty nog steeds dol is op clichématige codenamen als Joker, Kingpin en Hades voor haar personages.

Jonathon Irons (Antagonist) – Kevin Spacey
Mitchell (Protagonist ) – Troy Baker
Gideon (Side Character) – Gideon Emery
Knox – Khary Payton
Ilana – Angela Gots
Will Irons (Son of Jonathan Irons) – Paul Telfer
Joker – Jeremy Kent Jackson
Kingpin – Matt Riedy
Ajani or Ade M’Cormack – Adetokumboh M’Cormack
Cormack – Russell Richardson
Hades – Shareef Ibrahim

Ook de man die zal instaan voor de muziek is bekend gemaakt via IMDB en dat is niemand minder dan Harry Gregson-Williams. Deze man staat bekend als de huiscomponist van de Metal Gear Solid en is verder bekend voor zijn werk aan films als Man on Fire, Kingdom of Heaven en The Town.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.